google earth

Ok, jg borde börja gå till jobbet nu, men såg att dom infört Street View på google maps över london. Var ju tvungen att utforska det. Så här ser det ut där jg bor. Vill ni titta själva är det bara att gå in på google.com, sedan maps och street view och sök på 165 Pitfield St, Hackney, England, United Kingdom. Min dörr är den gula pricken




Tyvärr så gick det inte att på in Neal Street där jag jobbar, men det kanske kommer så småningom



sol

hej hej. nu har jag inte skrivit på väldigt länge. Det beror på att livet varit ganska tråkigt och väldigt pankt så har inte direkt haft så mycket att berätta. I förrgår hade jag min bästa dag på mycket länge. Jag och Francesca tog bussen till London Bridge och gick längs Themsen och åt glass, sedan gick vi upp till St James' Park och åt picknick lunch och dagen avslutades med en öl på en pub i Soho. Livet har känns ganska surt ett tag nu, men nu när våren kommit blir allt så mycket enklare.
Nu sitter jag i sängen och äter gårdagens curry till frukost och dricker kaffe. Jag hatar när det inte finns någon frukost hemma, kan förstöra hela min dag. Curry ät väl ingen hit till frukost direkt, men vad gör man.
Nu måste jag göra mig iordning och gå till jobbet.
ses!



Parkmys




Chips på macka. Tydligen världen bästa påfund enligt britterna.




Skinkmacka




Lunchrast igår


RSS 2.0