gig




20 november så ska jag äntligen se The Kills live på Astoria, efter i alla fall tre års längtan. Tyvärr så var senaste skivan inte alls lika bra som de föregående, och dom är kändare än någonsin för att gitaristen flörtar med Kate Moss. Men det kommer nog vara sjukt bra ändå och jag har biljetterna i min hand. Längtar!!!

utbildning

Jag trodde det skulle bli lättare ju längre jag väntade med att söka till universitet. Men det är snarare så att jag får upp ögonen för ännu en utbildning för varje halvår. Göteborg har jag i alla fall bestämt mig för. Men det står mellan Kandidat program i globala studier, ekonomprogrammet eller samhällsvetenskapligt miljöprogram inrikting ekonomi. Det sista står lägst men är ändå en möjlighet. globala studier är nog roligast och jag tänker fortsätta till en master i så fall. Ekonomi känns som det smarta valet, men det är det inte självklart att ja kommer in på om jag inte höjer mitt högskoleprov ett snäpp. jag önskar jag bara kunde stanna i London istället. Livet är så mycket enklare. Man har ett hjärndött jobb som man tjänar pengar på, sedan spendar man dom pengarna på kläder, utgång och mat. Inget ansvar förutom att betala några få räkningar och hyra. Underbart

money money money

Imorgon får jag sjukt bra lön. Trodde den skulle vara dålig eftersom den bara är för tre veckor, men med min supersäljning av skor så blev det 850pund. jag hade räknat med 550-600. Då har dom dessutom glömt att betala mig för enxtra timmarna jag gjorde i en annan butik. så nu är jag glad och känner att jag har fått tillbaka mitt liv. Men det bästa är endå att jag kan köpa vilken mat jag vill, hatar att behöva dra ner på matbudget. Tror jag och fanny ska kolla upp lite om att åka till Skottland över en helg. Men det borde bli ganska snart, den skotska vintern är inte den roligaste.

14h

Idag har jag varit duktigt och gått upp tidigt. Men det beror på att jag kom hem och deckade i sängen klockan sju igår kväll. I lördags blev det en shoppingrunda efter jobber. Har inga kläder alls, tror jag glömt hälften hemma och någon snott resten. Efter shoppingen blev det lite småparty hos Fanny & co som sedan blev till utgång på en pub/bar/klubb som bara spelade 50 och 60tals musik. Dansade och hade oss och på hemvägen blev det som vanligt två bagels med cream cheese och lax.
Igår hängde jag med lite vänner som sålde sina ägodelar på Brick lane. Chau vann, då hon tjänade £30, så nu har hon råd att gå på bio med miog i veckan. Träffade lite annat folk igår som jag helst undvikit också. Men jag är som vanligt trevlig men kylig, istället för att skälla ut. Aja förhoppningsvis så har dom samveten att dras med.
jag ska dessutom tillägga att det inte är så lätt att ta kort på sin nacke. nu ska jag iväg till jobbet och det verkar vara tredje dagen i rad med soligt sommarväder. Man kan fortfarande gå i t-shit, så himla härligt.



Jag älskar spegeln i mitt rum. Man blir jätte lång och smal




Chau i solen




Chau, Marvin, Adam och Topher sålde sina kläder och skor.

utång

Det skulle bara bli en öl på puben igår, men det slutade som vanligt med att vi gick till en indierock-klubb och dansade till 3-snåret. Väldigt roligt och träffade massa trevligt folk. Idag var det kaos på jobbet, så jag tror vi kommer få lite skäll imorgon av chefen. Men fick jobba nästan en timme gratis för att få ordning på butiken. Här har man knappast något fack att stödja dig mot.



Köpte den här sjalen för 30kronor förra året. Igår märkte jag att det var en äkta Dior. Inte illa




röj

lila

håret blev isblont och lila. gillar det, men hoppas endå att tvättas ur ganska lätt. kommer nog tröttna om några veckor. kort som sjutton blev det också, är riktigt riktigt kort ibak, typ 1cm. robyn-varning men vafan, det är ju snyggt.
det var dock lite läskigt att bli klippt och färgad inför en publik på 100pers. sen skulle alla ta kort på en  och man visste inte alls vart man skulle titta. 4½ timme tog det allt som allt med färgspecialister, fönare och klippare. men fick £15 för besväret :)
nåt foto på på frillan kommer upp om en snar framtid. nu ska jag snart iväg och möta fanny och fira att jag äger 15pund med att gå på pub!

en storlek för stor

Angående min klippning imorgon bitti. Gick in på deras hemsida, och som jag har förstått det som så kommer jag vara modell på något sorts seminarium. Beskrivningen på hemsidan för seminarium är att man ska vara minst 170cm och högst vara en storlek 38. Haha undra om jag blir hemskickad för att vara storlek 40. Borde väl vara lugnt, frisören har ju själv valt mig, men om han inte ska försöka få på mig ett par jeans eller liknande så går det nog inte så bra. Tyckte det var ganska sjukt men kul på något sätt när det är ens hår som ska synas.

skor, skor och åter skor



Jag älskar skor och skulle kunna köpa hur många som helst i alla dess former. Men just nu vill jag inte se en enda till idag. Trivs egentligen väldigt bra på jobber, men idag var det en pina. Började klockan, vilket är det bra skiftet då dagen känns som kortast. Men fick spendera dom första två timmarna med butikens nya Hitler som heter Sebastian. Han är egentligen ganska trevlig, eller i alla fall mot mig etersom jag är bland de få som lyckas stå ut med honom någorlunda och är trevlig tillbaka. Men nu har han tydligen fått i uppgift att våran chef att ta lite extra ansvar över killavdelningen. Jag är då den som har ansvar över tjejavdelningen, Men han tar denna uppgift så sjukt allvarligt och tror att han är chef över en när man är på killavdelning, fast vi har exakt samma position, och jag dessutom jobbat inom Office mycket lägre. Så idag försökte han beordra mig att göra det ena skitgörat efter det andra och prata till mig som om jag vore ny på jobbet. Tur att jag har tålamod och lyckas på något sätt säga tillbaka på ett trevligt sätt att han kan själv ta och göra det. Efter halva dagen kom jag äntligen ner på min avdelning och tänkte nu kommer dagen bli bättre, men icke. Min annars otroligt gulliga och snälla chef hade PMS så det stänkte om det och betedde sig som en jävla *****(ni kan välja på ordet som börjar på F eller det på B) Dessutom får vi för tillfället bara in fula skor i butiken, jag som vill köpa mig ett par snygga höst-dojjor
Nu är jag äntligen hemma iaf och ska städa. Imorgon är första dagen ledigt sedan pappa var här och ska iväg på morgonen och vara hårmodell. Spännande, spännande
 
   
Myspys utanför jobbet

header

nu har jag i alla fall gjort mig en någorlunda header. armen tror jag tillhör min gamla klasskompis Daniel StJohn på Sun City en sen natt i somras, men jag är inte säker. Det kan vara någon av hans vänner.

kl. 02:37

ok... jag har nästan gjort min blogg ännu fulare. men den är i alla fall inte stilmall "retro red". kunde inte sova för det var tydligen party på innergården, så jag bestämde mig för att leka lite med blogg designen istället. och nej, jag kommer inte utbilda mig på webb-designer. helt underbart väder idag, jätte roligt när man jobbar till nio på kvällen. satt och lapade sol i linne och kjol hela lunchen, då det förmodligen var sista sommardagen.
jag har lyckats strula till det så att jag missar högskoleprovet denna termin. kollade betalningsdatumet förra fredagen och då var det tydligen måndagen de skulle ha fått in checken. inga pengar på engelska kontot och den skulle vara postad dagen efter, gick inte riktigt ihop så nu har jag en chans på mig att visa vilket superhjärna jag är innan det är dags att söka i aprill. hehe, går säkert skit bra... godnatt!

Californication

Idag slutade jag klockan fem, var pigg och glad och gick till och med en omväg hem genom Soho, för att det var så varmt och skönt ute och jag äntligen kunde ha på mig solglasögon. Men när jag kom hem dog jag i princip. Förra förkylningen har inte äns gått över så sätter nästa igång. Ont i halsen, feber och orkar inte äns ta ner min disk i köket. Som tur är så har äntligen andra säsongen av Californication äntligen satt igång, så min kväll blev ganska bra ändå. Roligaste serien på mycket länge. Nu ska jag sova. Får se om det blir ännu en dag på jobbet i paracetamol-dimma imorgon. Klart starkare tabletter här en hemma, och sjukt billiga. kan få för under 10kr paketet. najs!


Män

Nu har jag gett upp detta fenomen för en bra tid framöver. Alla är endå upptagna (inte för att det stoppar dem), rövhål eller bögar. Har fått det väldigt klart för mig senaste veckorna så nu ska jag bara ägna hösten åt mig själv och ha kul. Ser väldigt mycket fram mot det. Känns som livet startar nästa fredag då det är löning. Tills dess så ska jag bara jobba och äta, det är vad jag har råd med. Investerade dock i en ny deodorant idag, då jag märkte att jag luktade svett. Mysigt värre. Det är kul när man känner lite ångest över att man lyxar till det och det bara handlar om ca: 20kr haha



            

Men någon av dessa Londonbor får kanske ragga upp mig om dom gör det snyggt.

pics



Här vill jag och pappa bo, 2000 lägenheter som är sammankopplat med europas största kulturcentrum och museum of london och typ en sjö i mitten.




vilopause för gubben



The I Hearts på 93 feet east



jag och agnes hade söndagsmys i primrose hill. saknade emmy lite då



london med far

jag och pappa ligger utslagna i sängen nu efter våran 2mils promenad idag. vi har traskade med omväg till Barbican, jätte häftigt bostads och kultur centrum. sedan drog vi och käkade lunch i hyde park gick därifrån genom kensington till kings road. sedan åkte vi hem och lagade lite wok och latar oss nu framför tvn. igår skulle vi kolla på karl marx grav efter vi hämtar upp mina kvarglömda skor hos en kompis, men vi gick vilse och åkte till camden istället och drog runt på marknaden. efter det gick vi runt i soho och hälsade på mitt gamla jobb. på kvällen käkade vi hemma och gick sedan på två gratis spelningar  på brick lane. såg ett jätte bra band som hette the i hearts och ett minde bra band men en väldigt flummig berusad sångare som var underhållande. ska försöka se det första bandet igen när jag chansen. imorgon är det jobb igen och pappa åker hem på eftermiddagen. dröjer förmodligen tills nästa torsdag til jag är ledig igen. blä. men då ska jag vara hårmodell åt en lärare på vid vidal sasson academy. har en stark känsla att jag kommer bli korthårig.
på återseende!

trötter

Idag är jag trött. kom hem vid fyra inatt efter att jag och pedro gått x antal kilometer istället för att ta bussen hem. verkade som en skit bra idé då. hade verkligen jätte trevligt igår, träffade massa människor jag inte sett sedan i våras och en hel del nytt kul folk. nu ska jag snart iväg till primrose hill med agnes. det är härligt brittsommar väder ute, så vi ska sitta på kullen och blicka ut över staden med en capuccino i handen.
köpte köttfärs för först gången i england idag. alltid varit rädd för deras kött, så vi får väl se om jag får galna kosjukan imorgon. men fick värsta suget efter finnmakaroner. ska bli mums mums

mer bilder



på puben med mina nya arbetskamrater Katherine och Jen




och Simon




Jag och Tanja målar balkong






bilder



på flykt från Fannys landlady. spännande kändes nästan som en film




första ölen, första dagen tillbaka i LDN. mycket bra början



vi får sällskap av japaner efter vi ätit skit goda veggie-burgare




bloggandet ska börjas

jag har nu tröttnat på resedagboken och startat en blogg iställer. ska försöka göra den snygg senare när jag har tid och ork. jag är ju tillbaka på office nu. lite traggligt att bära skor dagarna i ända igen, men jag har sålt sjukt bra de här första tre veckorna så lite pengar ska det väl rulla in, vilket är väldigt välkommet i dessa tider. varit mycket rännande i londons uteliv senaste veckan. träfjfat massa vänner från förra londonvistelsen och hookat upp med arbetskamraterna efter en hård dags arbetande. knappt varit hemma någonting så mitt rum är fortfarande tomt och stökigt. är ledig på söndag så då ska jag ta tag i det, så det är någorlunda fint innan pappa kommer på måndag. massa saker som ska köpas så som bäddmadrass, tvättställning och saker som ljus och planscher så det blir lite mysigt, men det får vänta till lön. de jag bor är jätte trevliga. en tysk som heter anne, en slovak som heter Kat och en japan som heter Kuh. alla är cirka 8-10 år äldre än mig, men det är ganska skönt, lungt och ordning och reda. tråkigt dock att vi inte har något vardagsrum eller kökmöbler så man umgås ju inte så mycket. ska lägga upp lite bilder från de senaste veckorna, men bilder på rummet får vänta tills det är fint.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0