smak

Så har man gått och längtat efter prästost, julskinka, gravad lax, oboy, bregott, leverpastej, julmust, knäckebröd, kaviar, MAX osv. Men nu när dagen äntligen kommer när man ska åka hem till julsverige så har man inte ett uns till smak. Så jävla typiskt

x-mas spirit






sjukling

Så var man sjuk igen då. Låg hela dagen igår och vaknade upp och mådde ännu mer piss idag. Så det första jag gjorde var att ringa in och sjukanmäla mig, men då var jag tydligen tvungen att komma in ett tag så skulle dom skicka hem mig så fort som möjligt..... nio timmar senare när mitt skift var över. Var så sjukt förbannad på min chef som gick hem tidigare pga av att han var sjuk. Det är inte kul att springa upp och ner för trappr en hel dag när man har feberfrossa och inte kan andas. Men men, ledig imorgon och jobb några timmar på söndag innan det bär av till landet där saker och ting fungerar :)

Bebisar och Bloc Party

Kom på idag att jag inte skrivit något på ett bra tag. Egentligen så har det väl inte hänt allt för mycket spännande under den tiden. Måndagsmorgonen var dock väldigt utblidande. Min helt galne assistant manager som är gift har under veckan före inte kunnat sluta pratat om en man som han förälskat sig i. Och det första och enda man får höra under första timmen är ALLT om den föregående kvällen när han tydligen haft väldigt intimt och intensivt umgäng med sin nye pojke medans hans man tydligen tittat på. Jag kan lova att man vill höra allt utom det en regnig måndagsmorgon klockan åtta. Det roliga är att han kan inte hålla tyst heller. Han är som ett litet barn och bara måste berätta allt hela tiden, speciellt sådant som är tabu. Men jag slapp i alla fall förolämpningarna den dagen. Som att mina bröst är två stekta ägg, att jag stinker surströmming, frågar om jag bara pratar ett språk(svenska) osv osv. Men jag tycker om honom endå.

Igår var en ganska hemsk och konstig dag. Kände mig väldigt ledsen och lite deprimerad när jag vaknade och det blev inte bättre av att jag satt fast i ett tåg i underjorden närmare en halvtimme på väg till jobbet. Men efter någon timme började det klarna anledningen att jag var så nere. Drömde på morgonen att jag hade en lite negerbebis. Han var hur söt som helst och jag låg och sov och gosade på min mage. Man kan ju undra vem pappan var men det framgick aldrig. Men hur som helst så försvann min bebis, antingen dog den eller så blev den bortrövad, det kommer jag inte ihåg. Men jag blev jätte ledsen i alla fall och det var den känslan som jag vaknade med, sen gick jag och saknade min bebis hela dagen. Hur sjukt är inte det??? Fick säga till mig själv flera gången under dagen "Emilie, du har aldrig haft någon bebis så du kan inte vara ledsen". Väldigt konstigt hur man fungerar egentligen.

Ikväll ska jag gå och kolla på Minh, min sambos, spelning på Hoxton Bar & Grill. Han spelar nu med en ny talang som heter Tommy Sparks. Men det coolaste av allt är att dom ska vara förband åt Bloc Party i januari. BLOC PARTY! det är ju helt galet stort, men jag är mer exalterad än vad Minh är. Men Bloc Party är ett av mina absoluta favoritband och min kompis ska spela med dom :)

klargörning

jag sökte till universitet för skojs skull. jag ska inte börja plugga efter jul :)

en favorit jag glömt bort



huset fullt

Nu är det verkligen packat i detta hus. Sedan i söndags har vi haft två egyptier boende hos oss, några kompisar till mina sambos. I måndags kom Tareks flickvän och där trodde jag verkligen att vi packat in så många som möjligt i detta hus, men nej. Igår kom kom Mihn och Phongs syster med pojkvän. Egentligen stör det ju inte mig eftersom jag har ju endå mitt rum, men fem gäster är lite drygt. Men men, jag är ju inte hemma så mycket iaf. Igår skulle vi gå ut allihopa men det gick inte så bra. Eftersom Egypterna inte dricker ville dom gå direkt och dansa, vilket inte är så lätt en torsdagskväll vid tio. Så vi gick och kollade på en spelning istället sen vile alla gå hem. Vilket vi gjorde. Då la jg mig i sängen och frossade i mögelost och pepparkakor. Närstan en hel ost och ett halft pepparkakspaket i ett nafs. Vad sjutton är det för fel på mig. Ibland äcklar jag mig själv.
Men jag måste berätta om det absolut vidrigaste jag varit med om och det hände igår morse. Gick faktist upp i tid och duschade och sedan satte jag på mig ett par strumpbyxor. Satte mig sen i sängen och skrev ett litet blogginlägg om jag minns rätt men tyckte att något luktade. Gick ner och gjorde iordning frukost och sedan när jag satte mig igen känner jag att det fortarande luktar typ gammal spya, inser lite senare vad jag gjort. På julfesten förra veckan fick min kära kollega Armin i sig alldeles för mycket vodka shots vilket resulterade i att han satt vid ett bord och spydde i ca: en timme. Snäll som jag är gick jag ju och tittade till honom titt som tätt och eftersom mina skor var helt omöjliga så gick barfota några gånger. Och dom strumpbyxorna hade jag satt på mig. Mums Mums. FIck springa in i duschen och ta en dusch till med kväljningar.

Tror jg glömt att nämna att jag kom in på kandidat programmet i ekonomi i uppsala. kul att veta att man kommer in i alla fall

julklappar

Igår var det julshopping som gällde. Drog med Emil till diverse butiker men det gick endå bättre efter han åkt hem för att leka duktig hemmafru. Dock så är det omöjligt för mig att köpa julklappar utan att köpa några till mig själv. Presenterna till mig själv blev filmer This Is England och så skulle jag köpa ny fondation, men köpte man Max Factor produkter för £15 så fick man en nessesär (ingen aning om hur det stavas) med massa produkter i. Men eftersom alla artiklar kostar strax under 10 eller 5 pund så var jag blev ju tvungen att handla för £20 pund. Kanske inte jätte ekonomiskt men gratisgrejer är endå alltid roligaste som finns. Avklarade över hälften av presenterna igår, så nu är det bara de svåraste kvar. Vissa blev jag sjukt nöjd med iaf. Tror jag är ledig imorgon med så fixa resten då. Sen har jag bara 1-2 lediga dagar kvar tills jag åker hem. Kan inte fatta att det går så himla fort :)
Nu ska jag snart gå upp, men ligger och drar mig för att det är så skönt. På kvällarna när jag ska förska sova så är sängen min värsta fiende, men på morgnarna är den min absolut bästa vän i hela världen. Fanny sov här inatt, vi åt massa flottig plockmat igår kväll och drack massa Cola och kollade på Tomten är far till alla barnen och Sunes Sommar. Skulle äta pepparkakor med mögelost också men det blev lite för mycket. Är nog därför jag har så ont i magen nu..

julpynt

jag och chau förra helgen när vi julpyntade


lite låg

Idag känner jag mig faktist ganska deppig, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Har lite hemlängtan och önskar de här två veckor kommer gå väldigt fort. Egentligen är allt jätte bra, tror jag är lite PMSig bara. Skulle egentligen bara vilja ligga i soffan och käka onyttigheter hela kvällen, men måste ta mig iväg til en julfest hemma hos Chau. Blir nog trevligt men ibland har man ingen lust bara.

julfest

Julfesten var som julfester brukar vara. Ett jävla tjat om det månader i förväg, sen när kvällen med massa gratis drinkar kommer har man kul, men förväntingarna har blivit uppskruvade så man kan inte ha jätte kul. Dagen efter är det dock inte så många som minns hur kul dom hade det. Galna saker hände som att min assistent manager som är bög hånglade upp två icke-bög kollegor. Jag fick en kärleksförklaring av min 18-åring och gick hem bar fota i 2+ grader och regn. Anldningen till det var att mina nya fina, sköna skor inte går att använda med strumpbyxor. Var femte meter jag gick åkte remmarna i bak ner så jag tappade dem. Jätte praktiskt! Jag ramlade i en trapp(igen) på grund av de jävla skorna. Som tur är gick det inte lika illa men mer pinsamt i officiella sammanhang.




Sko-akuten





Mannen i randigt är min totalt galna assistent manager






fjuuu

Min dator fungerar igen.. Jag hade verkligen panik. Fick dock splåsa ur helt och börja om från början den helt men lyckades spara allt av värde på en separat hårddisk. Imorgon är det julfest med hela företaget, blir förhoppningsvis kul. Massa gamla arbetskamrater jag inte träffat på länge och fria drinkar. köpte nya skor idag, sköna som sjutton. De kan ses här!

RSS 2.0